
مزایای استخدام فریلنسر
پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروزی در تمامی زمینه ها بسیار ملموس می باشد. پیشرفت در تکنولوژی باعث شده تا تمامی ابعاد زندگی افراد تحت تاثیر قرار گرفته و به سمت بهبود شرایط برود.
این بهبود شرایط در وضعیت کسب و کار و مشاغل نیز بسیار به چشم می آید. یکی از جدیدترین و البته پراستقبالترین فضاهای شغلی که در جامعه تعریف شده می باشد، فضای فریلنسینگ می باشد. اما فضای شغلی فریلنسینگ چگونه است؟ چرا امروزه فضای فریلنسینگ تا این اندازه محبوب شده است و کارفرماها تمایل پیدا کرده تا با فریلنسر ها همکاری داشته باشند؟ مزایای استخدام فریلنسر چیست؟
به عنوان یک کارفرما تحت چه شرایطی میتوان به فضای فریلنسینگ اعتماد کرد و با آن ها همکاری داشت؟ در ادامه سعی داریم شما را با فضای فریلنسینگ بیشتر آشنا کرده و مزایای همکاری به صورت فریلنسری را برشماریم.
آشنایی با مفهوم فریلنسینگ و فریلنسر
FreeLancing که به معنی آزادکاری می باشد یک واژه پرتکرار در دنیای امروزی است. به فردی که در فضای فریلنسینگ به فعالیت و کسب درآمد میپردازد، فریلنسر میگویند.
فریلنسرها اغلب پروژههای مختلفی را از کارفرمایان دریافت کرده و با توجه به تخصصی که دارند، در جهت اهداف کارفرمایان با آن ها همکاری میکنند. فریلنسرها وابسته به مکان و زمان خاصی نبوده و تحت هر شرایطی میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند. از این رو آزادی عمل زیادی دارند.
استخدام به شکل فریلنسری بهتر است یا استخدام سنتی؟
- به طور کلی استخدام های سنتی همواره به این صورت است که فردی را در ساعت مقرر در یک مکان مقرر برای کاری مشخص تعیین میکنند و ماهانه حقوق تعریف شدهای برای او در نظر میگیرند. اما در این میان امکان این که فرد در ساعت مشخص و در مکان مشخص حضور یابد ولی به فعالیت مورد نظر رسیدگی نکند بسیار زیاد است. یکی از مزایای استخدام فریلنسر نسبت به استخدام به شیوهی سنتی این است که فریلنسر پروژهی مورد نظر را دریافت کرده و بابت انجام پروژه دستمزد دریافت می کند. در واقع دستمزد یک فریلنسر را حضور وی در مکانی خاص بدون انجام کاری مفید تعیین نمی کند.
- از طرفی دیگر به دلیل این که فریلنسرها به هیچ مجموعه و شرکتی وابسته نیستند و صرفا کیفیت کارشان تعیین کننده کیفیت دانش و تجربه آن ها می باشد، در انجام پروژه ها نهایت دقت را به خرج می دهند. زیرا به مرور زمان فریلنسر با کار بیکیفیت از گردونه رقابت در فضای فریلنسینگ حذف می شود و این بدترین اتفاقی است که می تواند برای یک فریلنسر بیفتد. زیرا یک فریلنسر حقوق ثابتی ندارد و منبع درآمد او صرفا مشتریان وی هستند.
- استخدام به شیوهی سنتی یک عیب بزرگ دیگر نیز دارد و آن هم محدودیت جغرافیایی میباشد. این جمله بدان معنا است که در صورتی که شما در مکانی زندگی می کنید که در حوزه مورد نظر شما متخصص وجود ندارد، مجبور هستید با نیروهای مبتدی پروژه خود را به پیش ببرید. اما مزایای استخدام فریلنسر، اینجا نیز به کمک کارفرما می آید و این محدودیت را از بین میبرد. شما می توانید با اعتماد به فضای دورکاری، تمامی افراد متخصص در حوزه مورد نظرتان در کل کشور را برای شروع پروژه در کنار خود داشته باشید.
چگونه به یک فریلنسر اعتماد کنیم؟
مهمترین دغدغه کارفرمایان در استخدام فریلنسرها معمولا مشکل عدم اعتماد به فریلنسر می باشد. البته این مشکل بسیار مهم بوده و نمی توان به راحتی از کنار آن عبور کرد زیرا ممکن است خسارتهای جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. اما راه حل این مشکل چیست؟
- قبل از هرچیزی برای این که یک فریلنسر را بهتر بشناسید، پروفایل و رزومه وی را به خوبی بررسی کنید. حتی می توانید از فریلنسر بخواهید رزومه کاری بیشتری از خود برای شما بفرستد، تا بتوانید بررسی را با دقت بیشتری انجام دهید.
- با توجه به این که پروژه شما به صورت دورکاری برای فریلنسر تعریف می شود، تمامی توضیحات لازم و کمک کننده را برای راحتی فریلنسر در اختیار او بگذارید تا بتوانید از مزایای استخدام فریلنسر به خوبی بهرهمند شوید.
- راههای ارتباطی شما با فریلنسر کمک می کند تا بهتر بتوانید نیروی خود را مدیریت کنید. بنابراین از همان ابتدا راه ارتباطی مشخصی برای نیروی دورکار تعریف کرده و ارتباط خود را با او حفظ کنید.
مقالات مرتبط
1 نظر
بهترین سایت برای سفارش پروژههای دانشجویی
3 هفته پیش[…] از بهترین روشها برای کسب درآمد توسط فریلنسرها مراجعه به سایت پروژه دانشجویی است. […]