
گرفتن پروژه فریلنسری
یکی از راههایی که بسیاری از افراد برای کسب درآمد، به آن روی آورده و اغلب موفق نیز هستند گرفتن پروژه فریلنسری میباشد. اما پروژه فریلنسری چیست؟ واژه فریلنسر به چه معناست و گرفتن این نوع پروژهها در چه شرایطی امکانپذیر است؟ با ما همراه باشید تا جواب این سوالات را بدانید.
برای همه ما داشتن درآمد هرچند کم مهم بوده و در طول زندگی تمامی تلاش خود را میکنیم تا بتوانیم به سطح درآمدی عالی برسیم.
اما در برخی مواقع شرایطی پیش میآید که فکر میکنیم به هیچ عنوان نمیتوانیم برای خود درآمدی داشته باشیم.
شرایطی مانند تحصیل در دانشگاه و اشغال شدن وقت مان توسط کلاسهای دانشگاه، رسیدگی به امور پایان نامه، تاهل و مشکلات خانهداری و فرزندداری و … از جمله مشکلاتی هستند که باعث میشوند فرد نتواند مانند یک کارمند رسمی رفتار کند و ساعات مشخصی را به کار اختصاص دهد.
از طرفی در برخی از مواقع، با توجه به هزینههای بالای زندگی امروزی افراد به دنبال شغل دومی میگردند تا بتوانند بخشی از هزینههای خود را کاهش دهند. به نظر شما در این گونه موارد چه راهکاری را میتوان در پیش گرفت تا به یک سطح درآمد خوب رسید؟
با واژه فریلنسر بیشتر آشنا شوید.
شاید شما نیز از آن دسته افرادی باشید که بارها واژه فریلنسر را در شبکههای مجازی مختلف دیده باشید اما به درستی معنی آن را درک نکرده باشید. ترجمه واژه فریلنسر (freelancer) به زبان فارسی به معنی آزاد کار میباشد.
این واژه به معنی کسی است که یک حرفه یا هنر خاصی را دارد و با ارائه آن حرفه به مجموعه یا شرکت خاص به صورت پروژهای کسب درآمد میکند.
البته فردی که به صورت فریلنسر کار میکند، تعهد طولانی مدت برای کار با یک شرکت نداشته و میتواند در هر زمانی با توجه به شرایطی که دارد، کارفرمای خود را تغییر دهد.
این مفهوم در فرهنگ کشورهایی مانند آمریکا بسیار شناخته شده بوده به طوری که یک سوم کل نیروهای کار در ایالت متحده آمریکا از طریق گرفتن پروژه فریلنسری امرار معاش میکنند. در ادامه راجع به گرفتن پروژهها به صورت فریلنسری بیشتر سخن میگوییم.
چه نوع پروژههایی را میتوان به صورت فریلنسری انجام داد؟
گام بعدی برای شناخت فضای فریلنسینگ، شناخت پروژههایی است که که بدین شکل قابل انجام هستند.
شاید شما نیز مانند بسیاری از افراد فکر میکنید هیچ تخصص خاصی برای کسب درآمد ندارید و یا به هیچ حوزهای برای یادگیری و کسب درآمد به صورت فریلنسینگ علاقه نیستید و از موضوع ناراحت هستید.
اما بهتر است قبل از قضاوت کمی راجع به موضوع پروژههای فریلنسینگ مطالعه کنید تا فضا را بهتر بشناسید و بعد تصمیم گیری کنید.
- مترجم متون تخصصی و غیر تخصصی : اگر چنانچه با زبانی غیر از فارسی آشنایی دارید به طوری که میتوانید یک متن را به زبان فارسی یا برعکس ترجمه کنید، پیشنهاد ما این است که ترجمه متون را به صورت فریلنسینگ آغاز کنید. برای شروع این کار نیاز به مدرک دانشگاهی خاصی و یا مدرک زبان خاصی ندارید اما مهارت شما در فنون ترجمه و دانش ترجمه از زبانی به زبان دیگر میتواند در گرفتن پروژه فریلنسری در حوزه ترجمه به کمک شما بیاید.
- طراح گرافیک : یکی از مهم ترین مشاغلی که در حوزه فریلنسینگ بسیار موفق عمل کرده است، طراحی گرافیک است. طراحی ظاهر سایتهای اینترنتی، اینفوگرافیکها و … از جمله کارهایی است که یک فرد آشنا به امور طراحی به راحتی میتواند آنها را به صورت پروژهای دریافت کرده و انجام دهد.
بقیه مراحل دورکاری
- مربی بدنسازی و تناسب اندام : تناسب اندام آرزوی هر فردی در دنیای امروزی میباشد بسیاری از افراد از افزایش وزن زیاد خود به خصوص در دوران شیوع کرونا شکایت دارند. با توجه به رشد شبکههای مجازی افراد متخصص در این حوزه، از طریق دادن برنامههای غذایی، تعیین ساعات ورزش، چگونگی ورزش کردن و … به ورزشکاران مشاوره میدهند و از این طریق کسب درآمد میکنند. اگر شما نیز به بدنسازی و تناسب اندام علاقه مند هستید و یا فکر میکنید میتوانید در این مسیر موفق عمل کنید بهتر است این گزینه را نیز برای گرفتن پروژه فریلنسری، در گوشه ذهن خود داشته باشید.
- معلم خصوصی شوید. برای این منظور میبایست در حوزهای خاص حرفی برای گفتن داشته باشید. تفاوتی ندارد که در چه علمی متخصص هستید در هر صورت میتوانید به صورت خصوصی تدریس کرده و یا با تهیه دورههای آنلاین و فروش آنها به آموزش و کسب درآمد بپردازید. مهارت بالای شما در حوزهای که تدریس میکنید و کیفیت تدریس و فن بیان شما در این راه منجی شما خواهد بود.
- طراح سایت : یک توسعه دهنده وب در دنیای امروزی در صورتی که دارای تجربه و دانش کافی باشد، جایگاه و درآمدی قابل توجه خواهد داشت. امروزه تمامی مشاغل و افراد سعی میکنند با داشتن یک وبسایت خوب کسب و کار خود را به بهترین شکل ممکن ارائه کنند اما سپردن این کار به فردی متخصص برایشان اهمیت بسیار زیادی داشته و حاضرند بابت آن هزینه خوبی نیز پرداخت کنند. بنابراین اگر از مهارت طراحی وبسایت برخوردار هستید، میتوانید به راحتی از مهارت خود برای گرفتن پروژه فریلنسری، استفاده کنید.
و نکته آخر انجام پروژه دانشجویی
- نویسنده متون و مقالات: برای این منظور میتوانید با توجه به توانایی خود انتخاب کنید که چه نوع نویسندگی مناسب شما میباشد؟ آیا تمامی موضوعات مورد علاقه شما بوده و میتوانید در تمامی موضوعات حرفی برای گفتن داشته باشید؟ و یا مهارت نویسندگی شما محدود به یک تخصص خاص میباشد؟ علاوه بر آن برای این که بتوانید نویسنده خوبی باشید، میبایست فن بیان و قلم خوبی نیز داشته باشید تا موضوعات را به بهترین نحوه بیان کنید.
- داشتن دانش راجع به اصول نگارشی متون نیز از جمله مهارتهایی است که مسیر شما را برای رسیدن به این هدف هموارتر میکند. اگر بخواهیم قوانین علم سئو را به زبانی ساده بیان کنیم باید بگوییم که علم سئو در واقع باعث میشود تا تعداد بازدید کنندگان یک وبسایت بیشتر شده و بدین طریق وبسایت پیشرفت چشمگیری داشته باشد. امروزه تمامی وبسایتها سعی دارند تا مطالب خود را طبق اصول سئو جمع آوری کرده تا بتوانند از این طریق نسبت به رقبای خود پیشی بگیرند. بنابراین زیاد دور از انتظار نیست که تسلط به علم سئو در گرفتن پروژه فریلنسری مانند یک برگ برنده عمل کند.
1 نظر
انجام پروژه دانشجویی
4 هفته پیش[…] نکات مهم برای گرفتن پروژه فریلنسری […]